torstai 6. joulukuuta 2012

Pippalot

Viime viikonloppuna juhlittiin Aapon 1-vuotis synttäreitä. Oli kyllä mukavat juhlat, vaikka järjestäminen meni vähän viime tipoille. Päivää ennen synttäreitä ei ollut vielä edes keittiön hanaa paikoillaan, tasoista ja tiskikoneesta puhumattakaan. Mutta kaikki jotenkin ihmeen kaupalla saatiin suurin piirtein valmiiksi. (Tai ei ehkä ihmeen kaupalla, vaan järjettömällä työtahdilla=) Ihanan ystävän avulla leivottiin vielä edellisenä iltana kakkuja kasa. Kaikki ei mennyt ihan niin kuin piti, mutta mukavaa oli=) Aapo tosiaan täytti sen vuoden jo lokakuussa, mutta ei päästyä juhlia aikaisemmin järjestämään tämän remontin vuoksi. Juhlia ei kuitenkaan haluttu jättää väliin, eihän pikkumies täytä 1-vuotta, kuin kerran elämässään.
Kravatti ja kauluspaita päällä pikku-ukko näyttää niin isolta. Tästä eteenpäin puen sille vaan potkupukuja ja sukkahousuja=)
Porukkaa kävi sen verran paljon päivän aikana, että synttärisankari päätti jossain vaiheessa vetäytyä rauhaan leikkimään=)

10 kommenttia:

  1. Voi mitä ihania herkkuja ja ihana Aapo <3 Onnea vielä 1-vuotiaalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkut oli kyllä hyviä=) Yhdelle juustokakulle vaan tapahtui jotain outoa ja sitä ei voinnut laittaa tarjolle. Ihan ohjeen mukaan tehtiin, mutta maku oli aivan kamala=)

      Poista
  2. Nam mitä herkkuja on ollut tarjolla! Onnea vielä 1-vuotiaale :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Kyllä se vaan hurjalta tuntuu, että vauva vuosi on ohi!

      Poista
  3. Onnea Aapolle! :) Ja näyttää muuten yhä enempi vaan isältään.. Noissa kuvissa ainakin!
    -henni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on hauskaa, että se on sun mielestä J:n näköinen. Muut on sitä mieltä, että se on meidän suvun näköinen=) Saa nähä miltä se näyttää kymmenen vuoden päästä=) Mini J !

      Poista