keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Keittiöön

Vähän sepustusta meidän keittiösuunnitelmista. Tällä viikolla olisi tarkoitus käydä ostamassa joitain huonekaluja. Tämän hetkinen baaripöytä ja tuolit myytiin tämän asunnon mukana, joten meillä ei ole enää pöytää eikä tuoleja. Baaripöytä oli ihan kätevä, kun asuttiin kahdestaan. Nyt kun Aapo on kuvioissa, se ei ole kovinkaan hyvä ratkaisu. Lisäksi meidän tarpeisiin meillä on aivan liian vähän tuoleja ja pöytä on ollut liian pieni. Uudeksi ruokapöydäksi tulee valkoinen 6-10 hengen ruokapöytä. Isompi pöytä sijoitetaan olohuoneeseen/ruokailutilaan ja keittiöön ostetaan pienempi pöytä ja muutama tuoli. Ympärille kerätään eripari tuoleja. Tätä eripari tuoli ideaa on muuten perusteltu ja keskusteltu muutamaan otteeseen miehen kanssa, ennenkuin päästiin yhteisymmärrykseen=)  Yhden ihanan tuolin kerkesin jo hankkia kirpparilta. Näitä tuoleja käydään huomenna vielä kertaalleen koeistumassa=)



Kuvat: Kodin Ykkönen ja Kartell

Keittiön kaappien osalta suunnitelmat on vielä vähän auki. Pitäisi päättää uusitaanko vain kaappien ovet ja taso sekä altaat, vai tehdäänkö koko keittiöremontti. Se riippuu pitkälti siitä minkälaisia laskelmia keittiöfirmoista annetaan. Pelkkien ovien uusiminen erikoismittaisilla ovilla saattaa tulla maksamaan lähes saman verran, kuin koko keittiön uusiminen. Siitä syystä tässä edellisessäkin asunnossa päädyttiin muutama vuosi sitten tekemään ihan kunnon keittiöremontti. Vielä on myös päättämättä tuleeko keittiöstä kokovalkoinen, osittain musta ja minkä väriset tasot laitetaan.








Liikaa kivoja vaihtoehtoja=) Kuvat: Pinterest

10 kommenttia:

  1. Minkälainen valkoinen pöytä teille tulee? Meillä selviää ensi viikolla, että saadaanko asunto myytyä (saavatko ostajat lainaa) ja he myös ostavat nykyisen ruokapöytämme. Meillä myös etsinnässä valkoinen ruokapöytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeasta ostetaan ihan perus pöytä johon mahtuu istumaan 6 henkeä ja jatkopalan kanssa 10 henkeä. Hintaa taisi olla joku vähän vajaa 200 euroa. Haluttiin mahdollisimman yksinkertaisen näköinen ja edullinen pöytä, kun tuoleihin menee vähän enemmän rahaa.

      Poista
  2. odotan jo mielenkiinnolla millanen keittiö tulee olemaan :)

    VastaaPoista
  3. Oo, laita lisää keittiöremontti-kuulumisia kun on jotain kerrottavaa :)
    nimimerkillä keittiöremontista haaveileva

    ps. meillä on tuo eka tuoli tietokone-tuolina, tykkään! on varmasti siis hyvä myös keittiössä, mihin se on alun perin suunniteltukin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tuli muutama päivä sitten Bess tuolit kotiin ja tykkään ihan hirveesti!!=) Laittelen kuvia kunhan tää elämä vähän tästä rauhottuu. Nyt on ollut kunnon blogi tauko, mutta taidan ehtiä pikkuhiljaa taas koneelle kun isommat remppahommat on tehty=)

      Poista
    2. Jee :)
      Ja Bess on hyvä valinta ;)

      Poista
  4. Iskee itsellekin hirvee keittiöremppa into kun näitä kattelee! :) Mä meen muuten huomenna sinne sun suosittelemalle kampaajalle. Can't wait :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti tulee ihanat hiukset!!! Kerro sitten tykkäsitkö=)

      Poista