perjantai 13. heinäkuuta 2012

Keep Calm and Carry on



Meillä on nyt kaksi uutta Keep Calm and Carry on taulua, molemmat Pienestäkamarista. Valkoinen suuri puinen taulu saatiin blogiyhteistyönä. Mustan posterin ostin jo jonkin aikaa sitten, siihen oli vaan vaikea löytää sopivia kehyksiä. Etsin Ikeasta, Kodin Ykkösestä, Anttiloista ym. liikkeistä, mutten löytänyt. Kävin teetättämässä kehystysliikkeessä sopivat kehykset ja kaunishan siitä tuli=) Molemmista tykkään oikein kovasti=)



10 kommenttia:

  1. Ihana tuo carry on and on and... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vähän erilainen kun muut Keep Calm and Carry on jutut. Tykkään siitä todella kovasti=)

      Poista
  2. Tuo valkonen on and on and on taulu on kylla hauska. Itsella meni vahan maku naista carry on sloganeista. Niita on taalla Englannissa tungettu ihan joka paikkaan - hyva etta leipapaketin saa ostettua ilman sita (okei, nyt liiottelin). En tieda, kuinka ne on vallannu muuten Suomessa. Itse tykkaan muistakin toisen maailmansodan kansan kannustus sloganeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa niitä ei taida niin paljon olla. Blogeissa ja lehdissä näkyy kyllä niitä aika usein. Itse en ole vielä saanut yliannostusta=) En ole tiennyt olevan myös muita kansan kannustus sloganeita. Minkälaisia niitä on?

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos=) Jos tykkäilee niin Pienestäkamarista niitä löytyy=)

      Poista
  4. Heip. Ihana taulu!!Paljonkohan tauluilla on hintaa,osaatko sanoa? Kiitos!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 23 euroa maksoi musta posteri. Valkoinen puinen taulu maksaa muistaakseni 59 euroa Pienessäkamarissa.

      Poista
  5. Häh, Johanna!! Kävin tänään Pienessä kamarissa ja mukaan tarttui juuri tuo sama puinen taulu! Kassalla myyjä sanoi taulun olleen nyt tosi suosittu mamas-blogin ansiosta. Ihmettelin, etten ollu sen nimistä blogia koskaan nähny, vaikka monia blogeja seuraankin. Pakko oli googlettaa ja tuttujahan täältä löytyi! Hauska sattuma!:) Täytyypä perehtyä blogiis paremmin! -Katsu (os.18)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hauskaa että löysit tänne!!=) Blogin pitämisen aloitin tässä mammalomalla helmikuussa kun oli välillä pitkiä päiviä=)Tuo puinen taulu on kyllä ihana=) Onpa mukava kuulla, että Pienellekamarille on ollut hyötyä meidän yhteistyöstä=) Mitä kuuluu? Vieläkö asutte täällä kulmilla?=) Vieläkö oot ollut 18:sta?

      Poista