maanantai 7. toukokuuta 2012

Vuohenjuuston ystäville






                                                                Vuohenjuusto rypälepasta


- 350 g vuohenjuustoa
- 3dl vihreitä kivettömiä viinirypäleitä
- 80g ilmakuivattua kinkkua (itse käytän ilmakuivatun kinkun tilalla italialaista salamia)
- 1 ruukku ruohosipulia
- 250g pastaa
- ½ dl oliiviöljyä
- mustapippuria, suolaa

- Leikkaa vuohenjuusto pieniksi kuutioiksi
- Puolita viinirypäleet ja hienonna ilmakuivattu kinkku + ruohosipuli
- Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa
- Keitä pasta
- Valuta kypsän pastan joukkoon runsaasti oliiviöljyä
- Yhdistä pasta vuohenjuustoseoksen joukkoon
- Rouhi päälle mustapippuria

8 kommenttia:

  1. Kivakuuloinen ohje! Laitetaanko pasta muihin tuohon mukaan lämpimänä vaiko jäähdytettynä? Muut aineet lienevät kylmiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon laittanut ihan lämpimänä pastan mukaan, muut ainekset on tosiaan kylmiä. Kannattaa kokeilla, itse ainakin kovasti tykkään. Tosin omasta mielestä mikään missä on vuohenjuustoa, ei voi mennä pieleen=)

      Poista
    2. Vuohenjuusto on ihan älyttömän hyvää, ja muutenkin tässä pastassa on ihan "munmakuiset" raaka-aineet. =)

      Poista
    3. Jos meillä sisustusmaussa löytyy yhtenäisyyksiä niin näköjään myös makuaistissa=) Nimittäin raaka-aineet on myös hyvin paljon omaan mieleen=)

      Poista
  2. Oi nam ku näyttää hyvälle! Pakko kokeilla tota joskus :) Vois vaikka viikonloppuna kun oma perhe tulee tupareihin :)

    VastaaPoista
  3. Saat tehdä mulle tuota ens kerralla ku tuun käymää..:) -Norde-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmottele ajoissa niin saatan tehdäkkin=) Voisit oikeesti joku ilta tulla syömään ja viinille=)

      Poista