maanantai 27. helmikuuta 2012

Roxie

Helsinkiin Kalevankadulle avattiin hiljattain uusi liike Roxie, joka avasi myös nettikaupan meidän iloksi jotka eivät asu pääkapunkiseudulla. Tilasin Roxiesta mekon, joka tuli kotiin kahden päivän kuluttua tilauksesta, nopeaa toimintaa! Roxien nettikauppaan pääsee tästä: http://www.roxie.fi/

Mekko on Glamorous mallistoa. Ei ehkä hengarissa roikkumassa pääse ihan oikeuksiinsa. Mutta toimii päällä kesällä varmasti hyvin hellemekkona ruskettunutta ihoa vasten.

Toinen ostos oli Biancosta uudet mattamustat Peep Toe-korkkarit, korkoa oli just sopivasti, että jaksaa kävellä hyvin nämä jalassa. 

3 kommenttia:

  1. Kivat korkkarit! :) onko mukavat jalassa?

    Muutenkin mukavan oloinen blogi Sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on korkkarit kokeiltu oikein kunnolla. Aamusta asti jalassa häissä yöhön asti ja tanssittu myös aika reippaasti=) Ei tullu rakkoja ja todella mukavat jalassa, suosittelen!

      Poista
  2. En oo vielä päässyt testaamaan korkkareita pitempää aikaa jalassa niin en uskalla vielä suositella=) Lauantaina laitan ne häihin, joten sen jälkeen osaan raportoida mitenkä jalat kesti=) Ainakin mitä sisällä niitä on kokeillu jalassa niin tosi hyviltä tuntuu ja korko tuntuu paljon matalammalta mitä näyttää.

    VastaaPoista